ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROMANS

Post autor: Kleinehexe »

To już wiem, czemu dziś od 4.00 rano nie śpię. :evil: Tak czułam, że coś mnie źre. :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Komarzyce to już tną :evil: , ale one chcą się rozmnażać, potrzebują krwi, więc można zrozumieć ich zachowanie. Ale Twoje jest nierozsądnie. Heksa nie wyspana równa się zła jak osa i marudna jak dziecko. a chyba nie o tym marzysz? :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pyszności aż mi slinka leci.😋 Tylko czy ty nie chcesz mnie w ten sposób uziemić? :o Doopa mi urośnie, miotły nie będę mogła dosiąść i skończy się moją wolność, latanie gdzie dusza zapragnie. 😱
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to dziękuję, obejdę się smakiem, tylko jedz, tak żebym nie widziała, bo podłogę zaślinię i będziesz miał więcej sprzątania ;) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No właśnie czekam u majstra, coś tam jeszcze skręcają i zaraz lecę do ciebie, a potem robimy oblot. 8-) :lol:
https://youtu.be/oXfyOmS4wvM
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ptaszyny mi doniosły, że znów  żłopiesz piwsko z misiem. :evil: :evil: Ciekawe, co tym razem wymyślisz :?: :!: Wilcze doły czy może tę wredną rzeczną rusałkę, co to czyha pod mostkiem na nomen omen  zagubionych amantów :?: Radzę ci zostań lepiej u tej kelnereczki, bo po lesie krąży wataha wilków. Dałam im do powąchania twoje bety. :twisted: :twisted:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak się będę chciała Ciebie pozbyć, to na pewno się zorientujesz, chwilę przed. :twisted:
Zawsze mam kogoś na oku, puki co padło na Ciebie. 8-) :D
Jaki nowy sąsiad :?: :!: Sam dopiero co pisałeś, że nie mamy sąsiadów i na sianku pod chmurką możemy hulać, bo najbliższy mieszka 20 km stąd. Gubisz się w zeznaniach i zmyślasz, aż ci się z uszu kurzy. O nosie nie wspomnę. Robi się dłuższy niż u Mateuszka -ķłamczuszka. :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ojoj, zrobiło się jakby poważnie. :shock:
Dobrze, już dobrze, wierzę. :D
Dobranoc :serce:
https://youtu.be/FXfynL8H640
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to żarty się skończyły. Koniec komedianctwa. :D Romans przechodzi na wyższy level. Walizy rozpakowałam :serce: , ale nie wiem na ile dni, miesięcy, lat... Dlaczego? Bo jako wiedźma potrafię przepowiadać przyszłość i wiesz jaka ona będzie? Niepewna, jak przyszłość każdego człowieka. Nie wiemy co nas czeka za zakrętem, dla tego trzeba chwytać to, co przynosi ta chwila, cieszyć się tym ile się da. Nawet jeśli spotyka nas coś złego, to często po to, byśmy coś zmienili w życiu, by coś zrozumieć. Bez tego nie potrafili byśmy pójść dalej i tkwili byśmy w tym samym miejscu.

A miałam już spać... :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skarb prawdziwy mi się trafił :serce: , co to akceptuje nie tylko moje zmarszczki, ale przede wszystkim mój wredny charakterek.
Naparzyłam pokrzywę, jesteś chętny na filiżankę.🍵
ODPOWIEDZ