a jak współlokatorka dobrze trafiłaś , co do jedzenia, pierwsza grupa musi szybko jesc ,zeby zdazyli drugiej naszykować, my w stegnie potrafilismy godzine siedziec. czyli mówisz ze wpisy ze lipa itp to głupie wpisy?Ewa 1106 pisze:W pokojach ciepło,czysto ja akurat mam pokój 2 os z balkonem,ośrodek fajny ale wiosną-latem, wszystko teraz w całym Dzwirzynie zamknięte. Dużym minusem są godz.posiłków.Podzielone na dwie tury 1 tura śniadania 7,30 obiad 12,30 kolacja 17,30. 2 tura ma lepiej bo śniadania 8,30 obiad 13,30 kolacje 18,30 .Jutro zaczynają się zabiegi,a w czwartek wieczorek zapoznawczy więc za parę dni będę mogła coś więcej napisać.Pozdrawiam
Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2012 21:55
Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
Współlokatorka super
,na śniadanie masz około 40-50 min wypisy w dzień wyjazdu i nie ma mowy o wcześniejszym
ja akurat muszę szybciej bo dzisiaj dostałam karte zabiegów i się okazało że mam zabiegi o 8.15
wiem że wieczorek zapoznawczy mamy w czwartek jak by coś to prosze pytać 
Jedzenie bardzo dobre ,dla mnie wystarczające ale dla mężczyzn może być za mało chociaż z tego co słyszę to panowie nie narzekają 
Ewa, to Ci się udało
dzięki za Twoje posty
ale czy ja dobrze zrozumiałam ? jechałaś tam w sobotę a dopiero we wtorek zaczynasz zabiegi ? 
poza tym następny turnus czyli mój ma gorzej bo kończy się tuż przed Świętami
poza tym następny turnus czyli mój ma gorzej bo kończy się tuż przed Świętami