Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam i ja ,jak w tytule. Mogę się tylko pochwalić, bo znam to sanatorium. Byłam tam 3 lata temu, poprosiłam o ponowne skierowanie no i mam. Wreszcie mogę planować resztę wyjazdów.
Ewa ja kilka razy dołączałam prośbę i udawało się. Między innymi 28 dni w Sopocie, tam mają rehabilitację szpitalną, a jako drugie schorzenie była pulmonologia. Potem też 28 dni Wojskowy Busko, No i szpitalne Polanica Zdrój. Raz był falstart, poprosiłam Polanicę, a dostałam Krystynę w Busku. Teraz już nie składam , wolę z wyboru gdzieś prywatnie pojechać.
Dzwoniłam do sanatorium w sprawie jedynki,ale nie rezerwują.Trudno,ale teraz liczę na fajną współlokatorkę.Szkoda tylko,ze z mazowieckiego bardzo mało osob się odzywa,a o Heliosie jeszcze mniej wpisów.
Mnie się udało. Dostałem jedyneczkę na dziesiątym piętrze z widokiem na morze. Jak się dobrze wychyliłem w prawo to widziałem pomnik na Westerplatte, a w lewo to port w Gdyni.