Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ZbigniewMax Ciechocinek trochę za daleko, Duszniki, Polanica, Lądek i Kudowa zdecydowanie bliżej.
.... forumowicze z Podlasia lub Suwałk mogą mieć odmienne zdanie
Ciechocinek to bardzo odpowiednie miejsce na dojazd dla wszystkich
Wystarczy spojrzeć na mapę
Początek weekendu, przebywającym w Ciechocinku polecam w dniu dzisiejszym wieczorek taneczny w Amazonce,fajny lokal,co najważniejsze z klimatyzacją, grają tylko w piątki .Pozdrawiam
Marku
Fakt Jestem rodzicem Ale czy pasuje MI Ciechocinek ?
Zastanawiam się DLACZEGO TY pozwalasz sobie na używanie Określenia NAM Czy To Siła przewodnia Przedstawiciel pewnej opcji z lat 70 tych MY PARTIA ?
Czy Ty mniemasz ,że Zostałes wybrany jako Przedstawiciel KOGO
CZY możesz określić KOGO Reprezentujesz
Kolejny raz PISZESZ MY
KTO Marek Pytam się w czyim imieniu piszesz
... czyli jednak Ciechocinek to dobry pomysł na taki krótki wakacyjny wyjazd
Przy okazji polecam zajrzeć do pobliskiego Torunia, którego licznych walorów turystycznych nie trzeba opisywać
Dokładnie tak. Wpadłam na jeden dzień do Ciechocinka. Fajnie było powspominać, przechadzać się znanymi ścieżkami. Spotkałam nawet kolegę z NS. Chyba się tak bardzo nie zestarzałam, że mnie poznał . Widzieliśmy się parę kilogramów tyle
Oj Tak nawet mi doniósł podczas 2 -WIDZENIA
Kazałem -Poprosiłem ,aby POZDROWIŁ a Ten stwierdził ,że mu bateria siada
Czyli Lewku -Grzybek ,Dywany i Wiedeńska zaliczone