Gdzie by tu pojechać ??

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Gdzie by tu pojechać ??

Post autor: rybka »

bz.jpg
Polecam, bo warto pojechać.. :D
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Oczywiście że Ciechocinek warto.
Obrazek
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

MAX

Ja mam CUKRZYCĘ !!!!!!!!
A dodatkowo w zeszłym Roku -Mimo ,że mam Papier na Inwalidę - Straż Miejska czytaj ORMO skasowało mnie na cała stówę bo tak jak w całej Polsce sobie Myślałem że mając sławna Kartę Parkingową MOGĘ
No Fakt lewymi kołami stałem na niebieskiej Trumnie -Ale Pan był innego zdania i skończyło się tylko Jednym Rozdaniem w Wiedeńskiej
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Gdzie by tu pojechać ??

Post autor: Hipokryt »

A my Hipokryci zachęcamy tu do pojechania w kujawsko-pomorskie a jednocześnie co roku odwiedzamy polskie piękne góry :shock: :lol: W naszym kraju jest mnóstwo miejsc wartych odwiedzin :D
DSCF6166.JPG
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

mam pytanie poza konkursem dlaczego Hipokryt piszesz ciągle w liczbie mnogiej? Jest więcej osób z takim nickiem na forum czy taki masz dziwny styl pisania? :shock: :lol: Nie wadzi mi to ale dziwnie się czyta. :kwiat:
Co do tematu gdzie by tu pojechać - nie wiem czy miejscowości poza uzdrowiskowe mieszczą się w tematyce, a z uzdrowiskowych to wiem gdzie nie chcę już pojechać po raz drugi (niestety to popularny kierunek tutaj więc zmilczę) a chętnie wróciłabym do Świnoujścia, Szczawnicy i Świeradowa Zdrój.
A prywatnie to Suwalszczyzna i spływ Czarną Hańczą. :serce: Lub Ruciane Nida - tydzień marzeń.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Gdzie by tu pojechać ??

Post autor: Hipokryt »

... czyżby pytanie (retoryczne) kierowane imiennie do mojej osoby pozostaje nadal bez odpowiedzi :?: :roll:
A przecież wystarczy tylko pomyśleć i wszystko będzie jasne w tej kwestii :D

Jeśli ma być podpowiedź, to wyjaśniam, że mam tu na myśli krótkie wyjazdy rodzinne, dlatego występuje liczba mnoga i identyczne nazwiska :D

Dodam, że w niniejszym temacie omawiamy wyjazdy turystyczne, które różnią się od turnusów rehabilitacyjnych ;) Mile widziane propozycje ciekawych miejsc wartych odwiedzenia :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Krótko mówiąc, zaczyna mnie ciągnąć w góry 8-)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Hipokryt pisze: 07 lip 2022 20:48 ... czyżby pytanie (retoryczne) kierowane imiennie do mojej osoby pozostaje nadal bez odpowiedzi :?: :roll:
A przecież wystarczy tylko pomyśleć i wszystko będzie jasne w tej kwestii :D

Jeśli ma być podpowiedź, to wyjaśniam, że mam tu na myśli krótkie wyjazdy rodzinne, dlatego występuje liczba mnoga i identyczne nazwiska :D

Może i się czepiam ale nie jest to dla mnie pytanie retoryczne, szczerze to nie znam osób ,które wypowiadają się w liczbie mnogiej , wszystko zależy od okoliczności. Na pewno nie jest to jakąś wielką tragedią dopóki nie wymyka się z pod kontroli ;)
Gorzej jeśli mówi się tak cały czas, nie kontroluje się tego i nawet nie ma się świadomości tego faktu. (Ty masz jak zakładam .) Wtedy pojawia się problemik od rozdwojenia jaźni począwszy . Mniejsza z tym, ja tam po paru wpisach przywyknę abyś tylko nie podłączał ludzi poza WAMI do tej grupy. 8-) Pozdrawiam Cię :kwiat:
A z przyjemniejszych tematów - mam w planach odwiedzić dawno nie widziany Świeradów, wejść na ścieżkę w chmurach , napić się wody pachnącej intensywnie bajorkiem, Izery zdeptać , no chyba, że mnie nasz NFZ rzuci tam dokładnie. Czekam cierpliwie. :lol:
Póki co okres urlopowy , trzeba cierpliwie czekać na swoją kolej. I nowe buty do wędrówek kupić.
Gość

Post autor: Gość »

W sobotę do Opery Wrocławskiej na :
Don Juan
Balet Giorgio Madii z muzyką Christopha W. Glucka
Spektakl dla widzów dorosłych.
Będzie się działo. 😀
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum