opieranie a rozwieranie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: opieranie a rozwieranie

Post autor: forumowicz »

eluunia pisze:.......Prawdziwy facet nie musi podnosić swojego ego poprzez opowieści dziwnej treści. Facet z krwi i kości prędzej opowie nowo poznanej dziewczynie o fajnym filmie, który widział, a nie o swoim idolu którego nosi w spodniach ...chyba mam słaby dzień ;) :oops:
Ewentualnie przytuli do piersi i szepcząc do uszka powie: Jak dobrze,że jesteś tu i teraz,bądź zawsze moim natchniem oraz napełniaj mą dusze swą radością,pozwól mi kochać i cieszyć się Tobą bezgranicznie.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Alku po pięciu dniach znajomości ze mną to musiałby być kamikaze :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Eluunia :kwiat: kto nie ryzykuje ten nie wie co traci,a ten co za ryzykuje może i być nawet kamikadze dla tej jedynej i niepowtarzalnej ponieważ mężczyzna zakochany zrobi wszystko dla swej ukochanej,nie bacząc na nic i zrobi nawet wszystko by czuła się przy nim bezpiecznie i blisko,a tym bardziej dowartościowana jaką jest każda kobieta w oczach mężczyzny.
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Alek pisze:Ewentualnie przytuli do piersi i szepcząc do uszka powie: Jak dobrze,że jesteś tu i teraz,bądź zawsze moim natchniem oraz napełniaj mą dusze swą radością,pozwól mi kochać i cieszyć się Tobą bezgranicznie.
Takie słowa może przez pierwsze tygodnie znajomości, później wkrada się już rutyna i zamiast "bądź moim natchnieniem" to "co jest na obiad?" ...
forumowicz

Aqula :kwiat: jeżeli nie jest zaradnym i nie umie sobie nic ugotować to już nie te czasy by kobieta była tylko za przeproszeniem "kura domowa" są tacy,którzy umieją gotować,w końcu przez żołądek do serca,czyż nie tak jest?
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Alku, czy na pewno :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Załączniki
bibsy.pl
bibsy.pl
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...ale temacik aż nie mogę się oprzeć tu nie pisać :lol: :lol: ale chyba gawędziarze nie chcieliby wiedzieć co myślę .. ;) :lol: :lol:
forumowicz

Aqula :kwiat:
Tego nie wiem,nie chce robić autoreklamy ale nie mam ani jednej ani drugiej :)
forumowicz

eluunia pisze:...ale temacik aż nie mogę się oprzeć tu nie pisać :lol: :lol: ale chyba gawędziarze nie chcieliby wiedzieć co myślę .. ;) :lol: :lol:
Wolność słowa Eluunia :kwiat:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Ojej z takiego ''poważnego''tematu zrobił się kącik kulinarny :shock: :shock: :shock:
ODPOWIEDZ