Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystko w porządku ale szukałam informacji na temat np. Cennika zabiegów i basenu (gdybym chciała coś dokupić), ilosci pokoi 2,3 osobowych. Ciekawa jestem w której części są balkony. Podobno jest kilka części tego sanatorium. Zadzwoniłam do Sanatorium - nie ma rezerwacji pokoi oraz na NFZ przydzielane są pokoje bez balkonów. Pozdrawiam
Barbaro
Pytałaś o ciekawe zwroty Busko Zdrój (siarka)
Lądek Zdrój (wody radanowe)...samo zdrowie
Numerki spadają jak szalone ...
Argenta będzie dobrze ...park prawie przy oknach.
Atina,
Bardzo dziękuję za polecenia. Właśnie przejrzałam sobie strony tych uzdrowisk. Zarówno w Busku jak i Lądku jest sporo obiektów. Czy byłaś może już tam ? Jeśli miałabym coś wybierac to chciałabym sanatorium z basenem.
Ode mnie do Buska jest około 600 km, do Lądka Zdroju 700 km. W zasadzie dużej różnicy nie ma. Do Cieplic było też tyle samo. Będąc w sanatorium lubię korzystac z różnych wycieczek.
Pozdrawiam
W Lądku jest basen tylko trzeba na niego dochodzić. W Busku basen jest w Wojskowym, Słowackim, Krystynie, Nidzie, we Włókniarzu… chyba nie zapomniałam żadnego.