Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbigniew1 papier przyjmie wszystko, a net to samo... Kopiuj wklej.
Modne to teraz, ale przeczytać trudno.
Wybacz, ale jeśli chcesz, to wymyślę coś fajnego, a ludzie będą sobie do oczu skakać.
I to jest jedna z wad internetu.
Pozdrawiam.
W zasadzie można powiedzieć, że wraz z wybuchem wojny na Ukrainie covid "zniknął". Przynajmniej jako temat główny.
W mediach temat jest w zasadzie jeden i trzeba głębiej poszukać bo dotrzeć do informacji np. o szczepionkach donosowych. Ponoć też skutecznych. Pytania - czy i jak szybko trafią do Polski oraz czy ich obecność cokolwiek zmieni w podejściu społeczeństwa do szczepień. Osobiście myślę, że mało bo 1. wojna, 2. wiosna+lato idzie i będzie mniej zachorowań więc i szczepionki zbędne. Ewentualny przyrost możliwy dopiero jesienią wg mnie, gdy nie daj Boże dotknie nas kolejna fala.
Pozdrawiam
Kolejka na 4 dawkę szczepionki przypada dla mnie i połowicy na drugą połowę sierpnia.
Będę wtedy na przeciwnym końcu kraju.
Zastanawiam się czy nadal będzie:
1. Potrzebna
2. Obowiązkowa
3. Z puli Pfizera.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...