Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Za to u mnie na osiedlu mam 5 zajączków...biegają sobie zawsze rano i skupią trawkę..nikt ich nie straszy a Pan parkingowy nawet widziałam ich trochę podkarmia marchewką...nawet udało mi się zrobić zdjęcie...dzików i sarenek nie widziałam...
Pozdrawiam ogrodników...
Ja na balkonie też mam piękne kwiaty...ale nie zapeszam bo mi zmarnieją
Piękne te zdjęcia
Dzień dobry. Napatrzeć się nie mogę, szczególnie, że wokół bloki a i pogada nie nastraja. No i zajączków brak.
Zawsze marzył mi się domek drewniany pod lasem i ogród. Trzeba wierzyć w marzenia.
Kruszynka dziękuję