Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam tak zrobię pojadę do Inowrocławia do Energetyka ,mam nadzieję że wytrwam 21 dni bez wypiski
henryk44 skierowanie chyba otrzymam jutro , tak że nie wiem czy to szpitalne czy nie
byłam w odziale NFZ i mi powiedzieli że już jest wysłane i nie mogą cofnąć chyba że napisze rezygnacje.
Witam , otrzymałam już potwierdzone skierowanie Rodzaj lecznictwa uzdrowiskowego szpital uzdrowiskowy
w czym jest różnica pomiędzy sanatorium uzdrowiskowe ,a szpital uzdrowiskowy ?
Świetne rozwiązanie.
Odnoszę wrażenie, że jest to w pewnym sensie zadośćuczynienie po doświadczeniach z Ustronia.
Przynajmniej tyle za Twój stres i inne niedogodności, brawo