Poczekalnia na wyjazd w roku 2022

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2022

Post autor: gosiam »

Kazimierz wielkie dzięki....wczoraj pokazywalo wyjazd w grudniu a dzisiaj w listopadzie. Zadzwoniłam sobie do NFZ i dowiedziałam się że w tym roku miejscoweczki nie dostane, z czego się bardzo cieszę. :D No chyba że bardzo mi zależy to moge starać się o wyjazd ze zwrotów. Z uzyskanej jnformacji...wyjazd nastąpi w I połowie przyszłego roku. Miesiac wyjazdu zależy od otrzymanych środków finansowych na zakup skierowań. Więcej kasy szybszy wyjazd...
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Mi aplikacja pokazuje, że termin wyznaczą mi w listopadzie. Mam numer 6820 w łódzkim NFZ, a jak to będzie czas pokaże. Więc czekamy
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Moj na dzis 8645. I w aplikacji też pokazuje listopad 2022. Bożenko wyglada na to że pojedziemy razem :)
Gość

Post autor: Gość »

Aplikacja pokazywała że termin dostanę we wrześniu.
Ostatni odczyt był w okolicach 2500.
Dzisiaj patrzę - wyjazd w październiku do Wieńca.
Wchodzę na przeglądarkę NFZ żeby potwierdzić i co widzę?
Październik się zgadza, ale nie Wieniec tylko Horyniec.
Ocencie sami wiarygodność tej aplikacji.

Zaczynam zbierać informacje o Sanatorium. Jest napisane Sanatorium Uzdrowiskowe Sobieskiego 3. Wychodzi mi, że to będzie Bajka.
No cóż, był Złoty Kłos w Świnoujściu, Mikołaj w Busku to i Bajka w Horyńcu niestraszna. Tylko ten Covid... Ale to nic, 4 dawka przyjęta, trzeba wierzyć że będzie dobrze.
Idę poczytać opinie, choć ostatnie są z 2019 roku. W Googlach są nowsze, ale czy wiarygodne?
Gość

To nie jest temat do żartów.
Wypraszam sobie 😠
barsta
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2019 20:18
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: barsta »

Zagubiony, mój mąż pierwszy w kolejce po kolejne szczepienia i nie może się doczekać następnych dawek :roll: :lol: Mówię mu, szczep się szczep, w końcu ktoś musi tego ostatniego pochować :D.
A ja kombinuje co robić żeby jechać nie szczepiąc się.
Gość

Jeśli do mnie pijesz, to nie oburza mnie Twoje zdanie w tej kwestii ale to że próbowałeś ze mnie robić jaja.
I nie chwalę się tym że się zaszczepiłem, tylko wspomniałem o tym po prostu. Chyba jest różnica.
Dalej o szczepieniach proponuję podyskutować w dziale do tego przeznaczonym.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kazimierz Twoj wyjazd to już rzut beretem. Jeszcze troche i będziesz pakowal walizki. W październiku może być jeszcze calkiem fajna pogoda. Życzę udanego pobytu
Gość

Dziękuję.
Wyjazd dość niespodziewany, już były inne plany na ten rok, ale da się je skorygować. Na szczęście status stypendysty ZUS na to pozwala 😏.
Pozdrawiam
Kuracjuszka1972
Na forum od: 24 sie 2022 08:37
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Kuracjuszka1972 »

Dzień dobry. Moja kolejka w dolnośląskim to 3200. Na ile jest szansa , że to będzie po 15.10? Bardzo mi zależy żeby nie było wcześniej. Na ile przed wyjazdem pojawia się przydział w przeglądarce?
ODPOWIEDZ