Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zosia77 jedzie od 03.08, więc kilka dni będziecie na zakładkę W moim terminie też nikt się nie chce przyznać ale myślę że będzie kilka fajnych osób do wypadów na rower, na wycieczki po okolicy i tych dalszych Bądź dobrej myśli:)
Ostatnie odświeżenie, bo zbliża się data wyjazdu.
Oby ten czas był udany a ludzie pozytywni... a może będę tam sam
Pozdrowienia wszystkim czytającym ten post
Zastanawiam się, aby pojechać dzień wcześniej. Tak późnym popołudniem, 300 km mam. Ale jeszcze decyzji nie podjąłem. Jeszcze nie czuje, że wyjeżdżam choć wiem, że to ten czas
JA mam 460 km jeśli nie uda mi zarezerwować pokoju na noc wcześniej pojadę w nocy by być tam z samego ranka. Mam nadzieje że podpowiesz mi jak wygląda przydział pokoi, zabiegów no i co jest w pokojach czy są czajniki, lodówek ponoć nie ma. Pozdrawiam
Spoko, dam znać. Ja nie wiem co jest w pokojach, co można ugrać z ich przydziałem, nie szukałem takich informacji - także idę na żywioł Będzie co ma być.
Byłam w Cieplicach w Domu Zdrojowym na pobycie pocowidowym na przełomie lutego i marca br. Ja jestem zadowolona zarówno z warunków jaki i zabiegów a okolica piękna. Na bliższe spacery - Park Zdrojowy a dalej Szklarska Poręba, Karpacz super dojazdy autobusem lub pociągiem (Szklarska). Obok sanatorium biuro podróży - można skorzystać z wycieczek autokarowych np. do Pragi, Drezna itp. W Parku Zdrojowym - super termy.