Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pochmurny deszczowy dzień ,pada od soboty dzień i noc
Ekipa z Buska Zdroju ,przekazała nam super wiadomości
Wspomnienia pozostają ,po powrocie do domu
Szara codzienność ,praca ,nowy tydzień ,inne wezwania
Jak zawsze ,pozdrawiam z pracy
Miłego spokojnego, pogodnego dnia
Wszyscy zadowoleni bo ogródki podlewa a tam gdzie Kuracjusze dobra pogoda,
Ekipa z Buska dalej rozrabia- zastanowię się nad następnym spotkaniem bo jak mam dostać wycisk od Ewy i to jeszcze jak formę poprawi, to może być niebezpiecznie
Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam ,Miłego popołudnia i wieczoru
Dzień dobry
Spóźniona , poranna zmiana
Pogoda zmienna ,raz deszcz ,innym razem pogodnie
Szara codzienność ,praca bez wyjazdu
Samo życie ,czasami tak wypada
Numerka do sanatorium , jeszcze nie ma
Dobrze że ekipa w Busku Zdroju ,super spędza czas
Miłego spokojnego dnia ,pozdrawiam
Princi koniecznie ..... emerytura i wtedy będziesz miała .... dużo czasu,
Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam, Miłego dnia Życząc ,temperatura, wilgoć i reakcja po krótkiej kuracji niezbyt pozytywna bo to tak jak w tym dowcipie,
Pasażer w tramwaju pyta drugiego pasażera- jak się dostać do Filharmonii- ćwiczyć, q,,wa,ćwiczyć