Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nefrologia - 1517. Ciekawe, kiedy i ja pojadę. Dzisiaj jakimś cudem dodzwoniłem się do "zwrotów". Padła jedna propozycja, z której nie skorzystałem a mianowicie od 30 sierpnia sanatorium Wysowa Zdrój. Odmówiłem, bo nie za bardzo mi tam pasuje. Czekam dalej. Nie orientuje się ktoś, czy NFZ uwzględnia wnioski o skierowanie do konkretnej miejscowości?
Pulmonologia - U mnie dziś spadek o 25 w dół. A zaś tygodniowy spadek o 144 w dół.
Reumatologia - U znajomego dziś spadek o 24 w dół. A zaś tygodniowy spadek o 151 w dół.
Dzień dobry, muszę pochwalić się że NFZ mile mnie zaskoczył. Tydzień temu zwróciłam skierowanie moje i męża i uwzględniono moje odwołania. Tak więc znów jestem z Wami w pociągu
Makadaro pisze: 29 sie 2022 19:08
Mam numer 564. Parę dni przed przydzieleniem miałam ponad 7000.
WOW To ciekawe na kiedy dostaniesz następne skierowanie bo numer jest bardzo niski Gdzieś córka ja jakiejś grupie wyczytała,że w naszym NFZ już do końca roku rozdali wszystkie skierowania a te kilka czy kilkanaście co schodzą codziennie to są te tzw. zwroty
Ja byłam bardzo zdziwiona że przy tak wysokim numerze dostałam skieowanie. Podejrzewam że to musiało być ze zwrotów. Zobaczymy jak mnie teraz potraktują.