Nasze kochane zwierzaki
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Re: Nasze kochane zwierzaki
Obydwa zwierzaki piękne i jak nic koteł jakimś przetworem z winogron był poczęstowany.
Miałam kiedyś nimfę Pułkownika, oj brudziło toto...
Ja z wakacji chciałam kota przywieźć ( liche niedożywione biedactwo) ale to nie takie proste.
Ja z wakacji chciałam kota przywieźć ( liche niedożywione biedactwo) ale to nie takie proste.
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Kaziu
piszę tutaj bo to temat o kochanych zwierzętach
Lubię oglądać wszystko co dotyczy naszych braci mniejszych...nie oglądam tylko znęcania się nad nimi....to samo bym zrobiła z właścicielem. .....
Mój orzeł nie ma jeszcze roku...ale chodzi ze mną wszędzie na ramieniu...ja czytam to już mi siada na ramieniu pobawi się kolczykami i śpi. ...klatkę to ma tylko do spania. .....
Bardzo lubi makaron,i kefir.....A najlepiej się czuje na telewizorze jak nas widzi.....
Trochę bałaganu robi...Ale co ja bym robiła
Lubię oglądać wszystko co dotyczy naszych braci mniejszych...nie oglądam tylko znęcania się nad nimi....to samo bym zrobiła z właścicielem. .....
Mój orzeł nie ma jeszcze roku...ale chodzi ze mną wszędzie na ramieniu...ja czytam to już mi siada na ramieniu pobawi się kolczykami i śpi. ...klatkę to ma tylko do spania. .....
Bardzo lubi makaron,i kefir.....A najlepiej się czuje na telewizorze jak nas widzi.....
Trochę bałaganu robi...Ale co ja bym robiła
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tutaj można wiele pisać ale muszę się zabrać za obiad ,bo ten "Pan co ze mną mieszka" zaczyna marudzi ze obsługa hotelu się dzisiaj ociąga
Do zobaczyska wieczorkiem
To bezpieczny temat.....
Do zobaczyska wieczorkiem
To bezpieczny temat.....
-
Gość
Istnieje powszechna opinia, że zwierzak w domu wpływa na relacje między ludźmi. Ponoć stajemy się dla siebie lepsi, milsi...
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Dobry Wieczór
jestem dzisiaj padnięta ale chciałam wam pokazać miłość psa i papugi...zdjęcie z dzisiaj

I tak się razem bawią piłeczką...nie zdążyłam uchwycić jak Figa dawała buzi Teo

I tak się razem bawią piłeczką...nie zdążyłam uchwycić jak Figa dawała buzi Teo
-
Gość