"Rosomak" Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Doridoris
Na forum od: 28 sie 2022 21:53
Oddział NFZ: Lubelski

"Rosomak" Ustroń

Post autor: Doridoris »

Byłam w sierpniu w "Rosomaku" w sanatorium i byłam bardzo mile zaskoczona obsługą ,warunkami, jedzeniem, bazą zabiegową i wszystkim dookoła.
Po przeczytaniu wcześniejszych opinii o tym obiekcie, bałam się tam jechać. Okazało się wszystko nie prawdą. Na miejscu zastałam wspaniałą profesjonalną obsługę w recepcji, bardzo dobre warunki lokalowe, pyszne jedzenie i dobre zabiegi. Widoki z okna pokoju bezcenne. Gorąco polecam i sama chętnie tam wrócę.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 53 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: "Rosomak" Ustroń

Post autor: Dzia_dek »

Ile tu peanów na cześć tego sanatorium. Aż chce się złapać za telefon i natychmiast zrobić rezerwację. :roll:
Więc dla równowagi wstawimy jedną z ostatnich opinii (podebrana z innego miejsca) na temat "Rosomaka".
Kuracjuszka Ela W. pisze: Witam, byłam w Rosomaku w czerwcu, masakra, nie ma nic na miejscu, nawet wody nie można było kupić/ automaty zepsute/, panie z recepcji wredne, brak profesjonalizmu, zero jakiejkolwiek informacji, na zabiegi 1.5 km , a transport tylko ze wskazaniem od lekarza. Posiłki niedostosowane do diety i byle jakie /catering/. Jedynym plusem jest rehabilitantka na sali gimnastycznej/blondynka/ i oczywiście piękne widoki. Nigdy więcej tam nie wrócę.
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: "Rosomak" Ustroń

Post autor: Bibi2 »

No proszę i jak tam ?

mnie tam nie było i łatwo wcisnąć kit :roll:
ODPOWIEDZ