Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
cześć Dziewczątka
U mnie też lekko się ochłodziło i nawet całkiem przyjemnie jest .
Moje walizeczki muszą postać sobie spokojnie , ale kto wie co mi do głowy przyjdzie.
Urlop miałam do luftu , to może czymś zrekompensuję
Zosiu , w tym roku to ja chciałam dużo srok za ogon złapać i tak naprawdę to żadnej nie złapałam (no prawie)
i zemściło się , sama na siebie jestem trochę zła ale mi przejdzie
Są weekendy , może coś z nich fajnego wyjdzie
Autobus Zosiu do mnie jeździ , wiesz ?
Dzień dobry
Chłodniejszy ,poniedziałkowy dzień ,może tak pozostać
Podlasie blisko siebie , Zosiu Basiu
Poniedziałek nowy tydzień ,inne wezwania
Nic się po weekendzie nie chce ,leń dopada
Fryzjer oczekuje termin się zbliża ,chociaż to pocieszenie
Hello pogaduchy ,pozdrawiam pogodnego dnia
Dzień dobry
Jak to miło gdy można sobie dowolnie wyznaczać zadania na dany dzień.
A potem zawsze można je skorygować .
Najczęściej w dół .
Oczywiście czasem trzeba coś załatwić i wtedy nie ma zmiłuj. Choćby zakupy .
Ale ogólnie - wesołe jest życie staruszka .
Nareszcie i u mnie popadało, niewiele ale zawsze to coś.
Życzę udanego poniedziałku i całego tygodnia.
Hej pogaduszki z Warszawy .
Powiedzcie proszę jak dojechać na lotnisko Modlin z Warszawy .
Z dworców takich jak Centralny ,Wschodni ?
Ile może kosztować taxi z tych dworców ?
Kruszynko ze Wschodniego są pociągi tzw lotniskowe. Dojeżdżają do Modlina i tam autobus przewozi na samo lotnisko. Z centrum są też Modlin Busy i one też wiozą na lotnisko. Ja kiedyś korzystałam z Opti Taxi, ale mam tam swojego kierowcę i z nim bezpośrednio ustalałam cenę. Z tej firmy i z Uberem jest to pewnie w granicach 150 zł maksymalnie. Inne firmy mogą być droższe. Cena uzależniona jest też od czasu w którym jedziemy. Godziny szczytu i nocne są nieco droższe.