Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lubię taki czas .... upały sobie poszły,a słonko dalej świeci
Po śniadanku już,pół filiżanki kawki stoi i przydałoby się kawałek ciasta do niej
tego, co tak apetycznie wyglądało
Zostało co na smak ...chociaż
Zostało Nuciu, zostało… możesz go podać.
Dzień dobry
Też lubię taki dzień i jeszcze dzisiaj leniwie zapowiadający się. Siedzę z kalendarzem i kombinuję jak wszystko czasowo dograć. Musiałam trochę terminów poprzestawiać, ale już wszystko na ostatniej prostej. Nudzić się w najbliższych dniach na pewno nie będę . Bilecik zakupiony i oby do 9 września.
Zosiu, zapamiętam Twoje słowa
Kruszynko, rzeczywiście przy Pałacu Kultury stoją busiki , które wożą na lotnisko , jest tam ich dość dużo.
Nooo , chociaż ja nie ciastowa to bardzo lubię taki wczesnojesienny zapach placka ze śliwkami ,
może upiec , a co tam dzieci obdarzę , sama też skubnę no bo jak ?
Nucia wypróbuj , a później ja zrobię ale ma być prosto jak budowa cepa
Deszczu u mnie niet ale chłodniej , dużo chłodniej
Dzień dobry
No ładnie takie tu ciasta zapodają a ja jak ta Bibi przedostatnia do pieczenia
Ale lubię bardzo jeść
Pogoda jakby jesienna i to tak od razu Mam nadzieję na spokojne jeszcze lato...
Felice Ty to masz werwę, ale znając Ciebie to wszystko jasne
Dzień dobry
Hello pogaduchy
Chłodniej ale pogodnie ,też dobra dla mnie pogoda
Wykorzystam pogodę w ogrodzie ,tam zawsze praca
Słodkośći na pogaduchach ,piekę swoje wypieki ,łasuchy oczekują ,nie chcą kupnego
Nowy piec ,wypieki wychodzą super ,stary piekarnik się zużył
Szara codzienność ,nic nowego się nie dzieje ,zdrówko powoli , małymi kroczkami
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
Piękny zapach ciasta mnie tu przyprowadził.....może i ja załapię się na przepis? Teraz podprowadzę kawałeczek do kawy co ją małż serwuje
Ach i zapomniałam się przywitać.....dzień dobry