Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Ja mam tak jak Nucia babki
fanką nie jestem,ale ciacho że śliwkami jak najbardziej
Princi co by Ci dni się nie pomieszały
U mnie praca dyżur trwa...
Zaraz mi przez was język do d... ucieknie. A ja na sucho na szkoleniu słucham o ustawieniu pojazdów pozarniczych Babka ziemniaczana mniam, podobnie jak placki, najlepiej z zimnym mlekiem. Placek ze śliwkami z przepisu Felice za mną chodzi :mrgreen:I matko .. i pyzy mojej mamy ..hmmm..poezja
Ustalcie tylko gdzie... Zosia zrobi kartacze, ja wszystko co chcecie... śledzie, pyzy... co mi tam, Marianka przywiezie grzybki, Princusia z babą ziemniaczaną wkroczy Zastanawiam się tylko, kto tą skrzynkę napoju przytaska, bo przy takiej ilości jadła skrzynka może być nawet za mało