Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry,
jeszcze dwa miesiące, ale czas szybko płynie. Mania71 mam nadzieję, że się spotkamy. Jak zamierzasz spędzać czas? Ja bardzo bym chciała choć troszkę pochodzić po górach. SzymonH szkoda , że wyjeżdżasz tak szybko. Pozdrawiam cieplutko
Dzień dobry, myślałem, że covida już nie ma a Ty zachorowałas, współczuję bo się ciężko to przechodzi, jedziesz z Lublina to masz bliżej niż ja, może się spotkamy na miejscu, pozdrawiam i zdrowia życzę.
Witam,po górach to dużo chyba nie pochodzimy bo będzie dzionek krótki, może chociaż będzie lepsza pogoda niż teraz, lubię chodzić ale zobaczymy, wycieczki może będą fajne pozdrawiam.