I po co te uszczypliwości ?
Kaziu , nie szydziłam z nikogo , daleko byłam od tego , roześmiałam się tylko a pitolenie
tyczyło się naszego rządu i nie tylko , nie forumowiczów , źle mnie zrozumiałeś .
Alicjo a Ty może nie bądź taka zgryźliwa bo tak naprawdę to Twoja odpowiedź nie dodaje
Ci chwały .
Feli , robię tak jak myślę i nikomu nic do tego , tak jak i Ty i ja w to nie wnikam i zważ , że ja akurat z nikogo nie szydzę tylko wyraziłam swoje zdanie... A że Tobie nie podoba się to trudno , i Ty i Ja mamy ku temu prawo . Odnośnie pitolenia - jeśli uważasz , że ktoś Twoim zdaniem o czymś niepotrzebnie mówi (pisze) to nie czytaj i nie komentuj . I nie myśl , że narzucisz wszystkim swoje zdanie . To tak nie działa , niestety...
Poza tym nic mi do tego kto ,,szczepi się " czy nie... nie mam nic do Zbyszka czy do Genever .
Abstynencie , dziękuję

, widzę , że mamy podobne zdania i fakt , masz rację - nie szydziłam z nikogo bo każdy robi tak jak mu sumienie nakazuje i wiedza jakaś ale pomińmy to .
Dobrej nocki wszystkim i oby ludzie nie dzielili się i przejrzeli w końcu na oczy .