Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka pisze: 21 wrz 2022 17:14
Wiedziałam,że z Ciebie kawał Zgagi ale, żeby takiemu dobremu mężowi nie odpuścić,
tylko obdarować zarazą .... wstydź się
A wiesz Ty co? Nic a nic się nie wstydzę
Bozia kazała się dzielić, to się podzieliłam
A teraz idę lubemu zrobić kolację...... coś smacznego. Się wymyśli co Przecie mam dobre serduszko
Kochani kuracja ma swoje prawa.. jakie odpocząć
Właśnie wieczór powoli dobiega końca… jutro ekipa jedzie do Kurozwęk na tatara z bizona…. a wieczorem jak zwykle tańce. Stolik na 10 osób zawsze w gotowości.
Podobno ,jak się z rana pomarudzi na pogodę,to później się poprawia
Marudzę więc
Może wyjrzy tak jak wczoraj i nie będę musiała zazdrościć Princi słoneczka