Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ooo..dzięki Woytku...Ta kwaśnica przemawia do mnie.
Tatar to trochę niebezpieczny.
Dziś już po pierwszym dniu zabiegów...Jest ok...wielkie OKCo prawda nie to co Dom Zdrojowy ale nie ma się wszystkiego.
Dorcia!!! Tatar niebezpieczny?????Seta i bezpieczny....nie bój żaby...będzie odkażone
Jak się nie ma ,co się lubi .lubi się co ma się
Pisz ,jak trzeba dosłać środki odkażające \
Oddzwoń,bo nie wiem,jak się czujesz....martwię się
Konkretnej kuracji i udanych wieczorków życzę.
AJ LOWJU
Oj kochana ❤
..chociaż na Ciebie mogę liczyć hihi...
Jest oki tylko chyba mnie czołg przejechał lub koło połamało.Trochę ruchu i człowiek jak flak
Ale jestem na dobrej drodze do rozkręcenia się. Obym tylko nie popadła w wirówkę.hihi.
Pozdrawiam serdecznie podlasiaków z pięknego Świeradowa