Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Dobry wieczór
Na przystawkę obejrzałem sobie fragmenty z wczorajszego meczu, a dzisiaj czekamy na mecz o dużo większym ciężarze gatunkowym.
Dziś nie skończy się gładkim 3:0, tak czuję . W żadną stronę...
Miłych wrażeń
Dobry wieczór Kaziu mam takie samo wrażenie co do Dominikany. ..
Jeśli się dzisiaj z Wami nie pożegnam To się proszę nie gniewac..jutro o 4h rano wstaję czeka mnie daleka podróż. ..
Tak na wszelki wypadek....spokojnej nocy,weekendu i trzymajcie się w zdrowiu....W sobotę też mnie nie będzie na Turcji...