Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie pochmurno ale ciepło 17 stopni...żeby się nie nudzić i za dużo nie myśleć to dzisiaj dostałam piesa na cały dzień odbiorą go dopiero po 17h...spacer i świeże powietrze dzisiaj w nadmiarze
Dzień dobry
Pogodny jesienny dzień z słoneczkiem
Kończę prace ,frrruuu do domku
Piąteczek ,weekend na horyzoncie
Nie do końca , sobota wolne tylko prace domowe ,zbiory w ogrodzie
Jabłka darmowe , trzeba szarlotkę piec
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
Dzień Dobry
W Poznaniu też ciepło ale bez słoneczka...dzisiaj zabawiłam się w ogrodnika...wszystkie kwiaty wyrzuciłam z balkonu...zrobiłam odnóżki z ulubionych pelasi i spokój do wiosny...balkon czysty..
Pozdrawiam i życzę super weekendu...wykorzystajcie jeszcze ciepłe dni na spacery i prace w ogrodzie kto ma ogród...
Dzień dobry
Pochmurny dzień ,słoneczko klaruje się za chmurki
Weekend sobota w domku
Małgoś kwiatki balkonowe odnowione ,jeszcze nie zrobiłam
Sobotnie sprzątanie zakończone ,jeszcze plener w ogrodzie
Sezon grzybowy trwa
Hello nocne marki ,pozdrawiam
Spokojnej ,pogodnej soboty