ja aqwawibron miałam teraz w styczniu na szyje, barki i ramiona ... u mnie była ulga w bólu ale krótkotrwałam-a-r-i-u-s-z pisze:masażu i hydromasażu też nie miałem ale aqwawibron ,co jest masażem, miałem a maszyna ostro trzepała plecy
wodne z tego co zauważyłem mieli ci co nie mieli operacji , ale koleżanka po kręgosłupie szyjnym miała kąpiel perełkowa
Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
i które zabiegi najbardziej pomogły ?m-a-r-i-u-s-z pisze:a ja dokladnie na ledzwiowe miałem
indywidualne ćw miesni grzbietu ,grupowe ćw miesni grzbietu , ćwiczenia w basenie których nie bylo ,fango ,jonoforeza ,sollux ,ultradźwięki,, laser ,masaż wibracyjny aqwawibron, fotel masujący, psychoedukacja , edukacja zdrowotna 5 lekcji kazda
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2012 21:55
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

ostatnio jak byłem okazało sie ze połowa z okolic warszawy była.
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

jak weźmiesz jakis sznurek to wysuszysz w Stegnie były suszarki na balkonie ale tu podobno nie każdy będzie miec balkon, co zabrac wszystko co niezbedne ,jola123 pisze:Mam skierowanie na 14 marca. Troszkę się boję jechaćco mam ze sobą zabrać, czy są warunki na wysuszenie ubrań? Jak wygląda życie towarzyskie, czy jest to jeden wieczorek zapoznawczy czy organizują coś więcej? Ewa 1106 może napiszesz, czy idzie jakoś wytrzymać ?
wieczorki uzależnione od ludzi napewno zrobia jeden , w Stegnie było z 10 ale post wiec mysle ze bedzie smetnie , w stegnie byłem w grudniu i wiekszosc była jak na pogrzebie, a z nudy codziennie sie szło na plaże pochodzić zależy czy sie znajdzie jakas zgrana paczka , nie ma sie czym stresowac bedzie ok.
hej jola 123jola123 pisze:Mam skierowanie na 14 marca. Troszkę się boję jechaćco mam ze sobą zabrać, czy są warunki na wysuszenie ubrań? Jak wygląda życie towarzyskie, czy jest to jeden wieczorek zapoznawczy czy organizują coś więcej? Ewa 1106 może napiszesz, czy idzie jakoś wytrzymać ?
a ewa nam zginęła
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

- Selene