Jestem dopiero drugi dzień w Muflonie- jednak parę zdań już mogę napisać . Chcę zaznaczyć ,że wszystko co tutaj piszę to jest tylko moja opinia a z nią nie wszyscy muszą się zgadzać .
Zacznę może od przyjazdu -na skierowaniu na rehabilitację mamy napisane ,że turnus zaczyna się od godz 0.00 (północy) i tutaj faktycznie nie ma problemu z przyjazdem o tak późnej porze -należy jednak wczesnej zgłosić chęć przyjazdu o takiej godzinie . Panie w recepcji miłe pomocne.
W budynku jest winda -jedna tylko ale zawsze już jakaś jest -w ciągu dnia trzeba się trochę na nią naczekać....ten kto sprawniejszy to zdecydowanie szybciej zajdzie na górę na nogach .
Pokój który mi przydzielono jest czysty i ciepły i ma balkon .Na balkonie są sznurki do wieszania prania ,suszarek balkonowych brak ,ponoć jest suszarnia gdzie ewentualnie można wysuszyć rzeczy .
Łazienka jest również czysta i bez śladów jakiegokolwiek grzyba czy brzydkich zapachów.
Stołówka czysta ,estetyczna i posiłki bardzo smaczne jak dla mnie wystarczające nie wiem tylko czy panowie by się że mną zgodzili.
Ciąg dalszy nastąpi......