Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mój samochodzik dzisiaj wykręcił oberka na lodowatej drodze....oj działo się. Czterech panów wypchnęło mnie tzn mój samochód razem ze mną na drogę.
okropna pogoda! deszcz i zimno brrrr
gorkaa pisze:mój samochodzik dzisiaj wykręcił oberka na lodowatej drodze....oj działo się. Czterech panów wypchnęło mnie tzn mój samochód razem ze mną na drogę.
okropna pogoda! deszcz i zimno brrrr
Hej gorkaa Nie strasz bo ja się tam w Twoje rejony wybieram w lutym.I mam zamiar wykręcić oberka ale nie na lodzie tylko na jakiejś potańcówce.
Dzięki Agunia za współczucie,właśnie dziś rano w Warszawie musiałam 10 min siedzieć w samochodzie aż choć troszkę zacznie się rozpuszczać lód na szybach,żeby można było skrobać.Ok.0,5 cm lodu na szybach.Bardziej leniwi zastawiali auta i jechali komunikacją Teraz -9 st C.