Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Aga są... tylko cena też odpowiednia. Wejdź sobie na termy Słowacki Busko, Wojskowy Busko ma wysoki standard, Polanica Wielka Pieniawa, Arka Kołobrzeg, Bristol Busko... nawet w Ciechocinku są nowe obiekty o wysokim standardzie. Oczywiście nie mają umów z NFZ, tylko prywatne pobyty.
Aluś- Wielka Pieniawa i Wojskowy w Busku to chyba średnia półka cenowa ( jak Lwigròd). Wielka Pieniawa to wręcz tanioszka W Arce byłam i raczej już się nie wybiorę, Busko to takie jakieś smutne jest (byłam w Włokniarzu). Tam gdzie są same prywatne pobyty wieje nudą...No babie nie dogodzisz
Średnia cenowo półka? Najwyższe ceny w tych, które mają umowy z NFZ również. Lwigród z tych trzech ma najsłabszą ofertę. To też zależy czego się szuka, jak widzę to sama nie za bardzo wiesz
Busko smutne? Ja tam świetnie i radonie spędzam czas.Mój wybór Buska to najlepsza oferta rehabilitacyjna, a na tym mnie najbardziej zależy. Ponadto nie dla wszystkich ponad 300 zł doba to tanioszka .