Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nasz niechciany pasażer na gapę chyba powoli wycofuje się. Tylko jakąś taką niemoc po sobie pozostawia .
Mamy zalecenia żeby po ustąpieniu objawów jeszcze przez kilka dni bez potrzeby się nie włóczyć tu i tam.
A tu pogoda piękna, trochę roboty czeka jeszcze żeby sezon domknąć .
Jak czeka to się doczeka. Jeszcze śniegu na horyzoncie nie widać.
Pozdrawiam
Dzień dobry
Kolejny chłodny , jesienny pogodny dzień
Pogoda nam dopisuje ,ogród zakończony
Kazimierz ,zalecenia ,taka inna sprawa ,powrotu do normalności
Basiu rehabilitacja dla zdrówka wskazana ,oczekuje na termin
Roczek karny ,nie mam numerka do sanatorium
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
Atinko, nie fikam, nie fikam, rwa kulszowa mnie dopadła ale daje radę, wspomagam się czym mogę. Będzie dobrze, do następnego wypadu (jeszcze planu nie ma) wykuruję się
A jakby tak napisać nie rwa kulszowa, tylko odwrotnie
Chyba przesadziłem...
E tam, sami dorośli
Że też musi się nas coś czepnąć co jakiś czas .
Było Ewa to jabłko zrywać i Adaśka częstować?
Zdrowia!
No widzisz Kazku, na co było mi kusić tego Adamka - jasny gwint
Teraz to cierp ciało, kiejś chciało
Qrde, dam radę, nie jedno przeszłam to i teraz się prześlizgnę
Dzień dobry,
a u mnie odpłynęła gdzieś mgła (pewnie do Joni ), dzisiaj bardzo pogodnie .
Ze śledzikiem i sałatką warzywną przyszłam , chętnych zapraszam
Ta rwa , oj rwie jak cho.....ra
dobrego dnia