Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Wczoraj również była okazja obejrzeć LGP
Paweł Wąsek zajął drugie miejsce w konkursie Letniej Grand Prix w skokach narciarskich w rumuńskim Rasnovie.
Dziś mogą być kolejne powody do radości
Witam .
Dziś nie obejrzałam kwalifikacji i nie wiem co i jak ale jutro konkurs indywidualny obejrzę .
Zobaczymy jak nasze orły sobie radzą , zwłaszcza ci co ostatnio mieli przerwę .
Pozdrawiam KAZIU .
Brązowy medalista igrzysk w Pekinie potwierdził, że rządzi w letnich skokach. Dawid Kubacki pobił już wyczyny Adama Małysza i Thomasa Morgensterna.
Tegoroczny cykl LGP wygrał w wielkim stylu, a kropką nad "i" był triumf w finałowych zawodach w Klingenthal
Dani
Dzięki i wzajemnie. Nie zaglądałem tu bo jakoś letnie skoki mnie nie wciągnęły. Nasi startują w dziwnych składach a i obsada z innych krajów mocno niekompletna. Nie cieszy wynik gdy przeciwnik słabiutki.
Za to zimą zaczną się emocje
Historyczna zmiana i nowa tradycja w letnich skokach będzie już wkrótce, czyli także zimą.
Latem po raz pierwszy w skokach narciarskich odbył się konkurs duetów w ramach Letniej Grand Prix. FIS zdecydowało o wprowadzeniu tego typu rywalizacji do zimowego Pucharu Świata. Zmiana została już wprowadzona w oficjalnym kalendarzu na sezon 2022/23.
Zapowiadają się wielkie emocje dla kibiców wszystkich płci
Letnie Mistrzostwa Polski w skokach narciarskich - konkurs indywidualny odbywa się w Zakopanem.
Rozpoczęła się druga seria konkursu mężczyzn! Prowadzi obecnie Dawid Kubacki przed Stefanem Hulą i Piotrem Żyłą
Kibice skoków śledzą konkurs w transmisji telewizyjnej
... w związku z powyższym....
Tradycji stało się zadość i Król Letniego Sezonu jest tylko jeden
Mowa oczywiście o Kubackim, który wczoraj dosłownie "przeskoczył skocznię"