Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
WOW , renatka11 , również gratuluję ... SUPER. W Kołobrzegu , lata temu byłam , ówczesnym Kombatancie , dziś Perła Bałtyku. To był ...listopad , piękny , słoneczny i ciepły. I Tobie również takiej pogody życzę... Kuruj się , i wracaj wypoczęta. Pozdrawiam.
Ewiko, bardzo dziękuję, mam nadzieję, że chociaż trochę będzie listopadowego słoneczka , a w Kołobrzegu byłam 35 lat temu, więc będzie dla mnie na pewno interesujące miejsce do zwiedzania, a dla męża będzie to powrót do lat młodości, do lat dwuletniej służby wojskowej, którą wspomina z wielkim sentymentem.
Renatko , jednego czego nie możemy być pewne , to ...pogoda Ale wrócisz wypoczęta , wymasowana , i mam nadzieję zrelaksowana ... tego Ci życzę. A jeśli chodzi o Męża , to niech tupta , mój szwagier też tam służył .... może razem służyli ???
Kochani, proszę o szybką podpowiedź, czy z dworca PKP w Kołobrzegu do sanatorium Mewa 1 trzeba wziąć taksówkę czy dojść pieszo. Właśnie jadę pociągiem .
Renatko, podaje na mapie, dwie trasy, kropkami zaznaczone, lepiej w prawo przez kładkę nad torami kolejowymi.... Lub można i w lewo, blisko jest...serdecznie pozdrawiam
Załączniki
Screenshot_20221107_095836_com.google.android.apps.maps.jpg (42.62 KiB) Przejrzano 1180 razy
Kochani Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. wczoraj szczęśliwie dotarliśmy do Mewy 1. Krótko, pokój super, z łóżkiem małżeńskim, łazienką mamy w Mewie 1 budynek B, wejście od strony morza na czytnik, z okna widok na park i morze. Wszystkie zabiegi, oprócz basenu solankowego i u mnie ultradźwięków mamy na miejscu. Obsługa, jak na razie na 10, czyli najwyższa punktacja. Relacje z pobytu, w miarę możliwości będę zamieszczała w dziale ocena sanatorium. Jeszcze, pogoda słoneczna, ciepła. Serdecznie pozdrawiamy i przesyłamy cieplutkie podmuchy morskiego wiatru .
Renatko , oczami wyobraźni widzę to wszystko , o czym piszesz. Kuruj się , odpoczywaj , głęboko oddychaj , i ładuj akumulatory na całe następne 2 lata.
Czy może Ktoś z Dolnośląskiego Oddziału NFZ otrzymał ostatnio skierowanie ze zwrotów? Zadeklarowałem się 10 sierpnia, że chcę wyjechać do Polańczyka i do tej pory cisza