Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Szalona Paczka

Post autor: ewana »

Witam ,Gienia przeszłaś samą siebie ,pękam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Miłego dnia :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dobry wieczór .
:lol: :lol: Wiec tak - za młodu ,,nie dawałam w szyję " więc mam dwójkę dzieci .
To było dobre ale o co chodzi z tą 20-tą rocznicą ? Bo tu nie wiem...nie kojarzę .
Marzenko , jak dostaniesz niziny i jeszcze w dodatku latem to odstąpisz mi :P :) , ja tam z chęcią skorzystam .
Grażynko , wiem kochana , że mogłabym starać się o zwroty ale zależy mi też na terminie , nie chciałabym jechać jak będzie zimno , brzydko itd... :?
Chyba złożę w grudniu i mam nadzieję , że mnie nie odrzucą . Wygląda na to , że i ja tak jak nasza Alutka muszę w tym m-cu iść do rodzinnej .
Wiesz Gieniu ? Przeczytałam opis Kazia pobytu w Bajce i sprawdziłam w Horyńcu wszystkie sanatoria . Bajka odpadła w przedbiegach ale podobał się mi Jawor (najbardziej) , Dom Zdrojowy i CCR Rolnik . Wiem , że Jawor to drugi obiekt obok Domu Zdrojowego . Ale w mapach google znalazłam jeszcze coś , jakieś sanatorium bez nazwy i były opinie sprzed 2 m-cy i nie wiem co to bo mi nie wyświetla nigdzie więcej . Całkiem fajne miejsce , lubię takie ale dojazd ode mnie to katastrofa jakby co :evil: .
Ewanko , sama śmiałam się w głos z tego dawania w szyję :lol: bo czytałam o tym wcześniej w necie .
Widzę , że Basia wstąpiła z pozdrowieniami , Basiu :serce: i ja pozdrawiam cieplutko :) .
A Ty , Atinko , zapomniałaś o mnie , ja też planuję wyjazd na kurację ;) więc dolicz mnie też do tego powiększającego się grona .
Zbyszek to coś wycmoni jak zawsze i pojedzie tam gdzie chce i kiedy chce ;) , obrotny chłopak z niego .
Ysy :serce: Ty moje , dlaczego ? Dlaczego tak długo Ciebie nie było ? Pilnuj gniazda bo ptaki wyfruną :lol: ;) .
Dobra , dość żartów i śmiechów , prawdopodobnie przegram walkę o rentę ale nie będę wdawać się w szczegóły . Poza tym jestem już emerytką ale zanim co - czekam .... i jakoś tak poczułam się źle . Tak jakby coś już minęło , nie powróci , nowy etap w życiu :shock: .
Ale już nie truję , muszę oswoić się z tym , jakoś to będzie , może na miskę ryżu wystarczy :lol: :lol: . Fajnego wieczoru kochani , pozdrawiam cieplutko , trzymać się mi tu w zdrowiu :!: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witaj Bardzynko :kwiat: , witajcie dziewczyny :kwiat: :kwiat: miło , ze Was rozśmieszyłam :lol:
Danii , nie słyszałaś .." spieprzaj dziadu " :?: ;)

Każdy z nas ma swoje ulubione miejscowości , czy ośrodki , najważniejsze abyśmy byli zadowoleni po powrocie :) Każdego cieszy coś innego i o to właśnie chodzi 8-)
Danii :kwiat: To Sanatorium w Horyńcu , o którym wspominasz to chyba jakiś hotel ... nie kojarzę go zupełnie , a byłam niedaleko :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc paczuszko :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Dziś już 1308 :roll:
Spokojnej nocki :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

Dobranocka już przed 21-ą jak najbardziej mile widziana w Szalonej Paczce :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ciekawe Marzenko co NFZ z Wami zrobi :roll: numer już niski , a skoro możecie jechać dopiero w kwietniu :?:

Dobranoc :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Mazrena pisze: 08 lis 2022 20:52 Dziś już 1308 :roll:
Spokojnej nocki :kwiat: :serce:
I to jest ciekawostka... :roll:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

+alicja+ pisze: 06 lis 2022 09:01 dzieň dobry, zwyczajowo herbata paruje, zapraszam☕
co lepiej, te pozostałe niedogodnošci też powoli znikną[/i]😘
I nie obawiaj się "plotek" z nami, zrobimy Ci od czasu do czasu manicure, (bez malowania🤭), wystylizujemy, odpicujemy, perfumami spryskamy i... niech z Szalonej Paczki posikają się🤣😉.
Kaziu, cieszę się, że nie
Nic Ci tu nie grozi🥰😀 lubimy żarty🤭
Hm... ja np. piszę w Szalonej Paczce i wcale mi się to nie podoba . Dlaczego mamy posikać się jak twierdzi +alicja+ ? Bo jakoś nie rozumiem... Domyślam się tylko , że to słowa sfrustrowanej kobiety , zgorzkniałej , z różnymi problemami i nie lubiącej innych ludzi .
Współczuję... i tyle .
Awatar użytkownika
ysy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ysy »

Dani :serce: Ty moje
O tym wpisie wiem już jak tylko się pojawił. Daj spokój, nie warto.
Dam Ci dobrą radę - Nie dyskutuje się z idiotami bo ktoś stojący z boku nie będzie wiedział kto jest kim!!!
:lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ