Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Na Mazowszu słonko błysnęło i od razu samopoczucie lepsze
Trzeba się cieszyć, bo na mapie widać jak od zachodu nadciąga jakiś opad. W obecnej sytuacji przewiduję że może to być deszcz że śniegiem - najgorsza mieszanka.
Życzę udanego, spokojnego dnia
Witam popołudniową porą,
co to za porządek , że ja jeszcze długo w pracy muszę być
Namiastkę obiadu zjadłam i trza brać się za robotę ...
dmuchać Wam zimna nie będę , a bierze się oj
Od dwóch - trzech lat jakaś ciepłolubna zaczynam być , chociaż mrozik mnie nie przeraża .
Witam wieczorkiem
Dzisiaj powolutku, delikatnie bo "wypieszczona" młodymi rękami masażysty ...
Oczywiście pokwiczałam z bólu, no ale cóż się nie robi dla zdrowotności ...
Herbatka z rozgrzewaczem przygotowana więc oddam się pełnemu relaksowi czyli kontemplacji nad życiem na tym ziemskim padole...
Dzień dobry
Zimne nocne poranki ,pochmurny mglisty dzień
Ewaszka , pozostają dalsze masażyki ,trzeba się pomęczyć na padole
Najgorsze jeszcze przed nami ,każdy inna opcja
Piąteczek od rana ,weekend na horyzoncie
Sobota sprzątanie po malarzu ,bez bałaganu
Hello pogaduchy ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
a to dopiero , całe szczęście , że napisał wprost o co mu chodzi , a nie kluczył jak bardzo chce pomóc ,
Młodyadepcie to nie ten temat i forum też nie to
Za oknem mróz, u mnie na wysokościach 7 na minusie , a za chwilę trzeba wyjść.
Wczoraj to mi tyły lekko wymarzły
pozdrawiam ciepło