Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Smuga zadalaś mi pytanie czy miałam przyjemnośc wysluchania tej piosenki w czasie Dni Soliny...więc odpowiadam...piosenkę znam..ale nie byłam w tym czasie nad Solina..aczkolwiek często ja sobie puszczam w internecie..jak napisalam lubie takie klimaty
Deremi witaj właśnie twój filmik i wypowiedź podsunęła mi pomysł założenia tego tematu.Może właśnie po obejrzeniu takiego filmiku skusimy się do odwiedzenia miejsc mniej znanych dla nas.A może po prostu zmierzając w jakimś konkretnym kierunku zatrzymamy się po drodze w miejscu jeszcze dla nas nie odkrytym. Te pierwsze filmiki to tylko tak na rozruszanie tematu.Czy się przyjmie zobaczymy.Pozdrawiam
Zgadza się Smuga. Ten ładny filmik od Daremi właśnie tu by pasował lub w wątku, który już jest na forum lecz trochę się zapomniał:
Polska jest piękna...,perełki - co warto zwiedzić ? http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=2&t=6265
Byłam w ubiegłym roku w Polańczyku w sanatorium rzut beretem Solina ... i zielone wzgórza nad Soliną...słyszało się tu i tam ...cudowne chwile. Mamy okazję poprzez wyjazdy do uzdrowisk odwiedzić Rymanów Zdrój ,Iwonicz Zdrój i Polańczyk po prostu Bieszczady .Warto było przetrwać ten trud podróży z Gdańska
Witam wszystkich.
Smuga - cieszę się, że jakieś nieumyślne moje działanie przyczyniło się do powstania tak ciekawego tematu. Szkoda przy tym, że jak to zasugerował Admin, nie poszukałem tematu ,, Polska jest piękna.... "- pewnie faktycznie wkleiłbym tam wspomniany filmik. Żałuję że zbyt mała rozdzielczość wklejanych zdjęć na pewno będzie umniejszać ich walory. Można było by wklejać serię zdjęć obrazującą odwiedzane miejsce. No- chyba że niestety trzeba poprzestać na jednym. Ale które wtedy wybrać ????? Ale może dalej znajdzie się na to sposób Pozdrawiam
Mnie nasuwa się tytuł...Piękna nasza Polska cała.
Ale ja jednak jestem za tym,by okiem naszego aparatu lub naszej kamery.W internecie można znaleźć zdjęcia prawie wszystkich zdjęć,ale to nie to samo co własne i z własnym komentarzem.