Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze: 29 lis 2022 11:43
Szarotka niekoniecznie, to już termin jest lepszy, bo zima w tamtym rejonie jest magiczna.
Niestety na wszystko trzeba biegać do Wielkiej Pieniawy.
Jeszcze nie jestem pewna na 100% czy pojadę. 13.12.2022 mam kwalifikacje na zabieg przepukliny, więc być może będę przekładała sanatorium.
Pozdrawiam.
Atina pisze: 29 lis 2022 10:10
Jak ciąża ....Polanica będziesz zadowolona byłam w Korabie lata temu , termin lekko słaby ale cóż zrobić to NFZ
Tak jak ciąża. Polanicę trochę znam, ale to było dawno za czasów kartkowych. Wtedy oddawało się kartki żywieniowe. Chyba byłam w tym samym budynku na wczasach profilaktyczno leczniczych. Socjalizm