O wszystkim i o niczym
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
Re: O wszystkim i o niczym
No w sumie to nie do mnie adresowane więc tak jakbym cudzą korespondencje przejęła ja tego egzemplarza "do wiadomości" do tej pory nie dostałam. Jakoś tak mi przykro się zrobiło. No nic jutro kolejne pół godziny w kolejce na poczcie. Teraz słyszałam, że w mazowieckim tylko 15 miesięcy oczekiwania ludziom wpisują to czas odzyskam
Pozdrawiam 
-
Gość
Gdzieś tu widziałem kątem oka dyskusję na temat telewizji w sanatoriach.
Podobno w pakiecie nowych zasad korzystania z lecznictwa uzdrowiskowego ten problem również ma zostać uregulowany. Będzie tylko 5 programów, wszędzie te same i w odpowiedniej kolejności. Oglądanie ich będzie bezpłatne ale obowiązkowe.
Dziękuję za uwagę.
Podobno w pakiecie nowych zasad korzystania z lecznictwa uzdrowiskowego ten problem również ma zostać uregulowany. Będzie tylko 5 programów, wszędzie te same i w odpowiedniej kolejności. Oglądanie ich będzie bezpłatne ale obowiązkowe.
Dziękuję za uwagę.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
Gość pisze: 05 gru 2022 22:27 Gdzieś tu widziałem kątem oka dyskusję na temat telewizji w sanatoriach.
Dziękuję za uwagę.