Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,
witam w prawdziwie zimowy dzień
zasypało nas niczego sobie , zima ....
Gratulować tylko należy za profilaktykę zdrowotną , brawo Lawendo ,
ale sok z czarnej rzepy? , nie słyszałam
Hej Ewa,
nie wychodź z łóżeczka, zamów online zakupy i grzać nóżki
Ja chyba bym też dała nurka pod kocyk
Jakaś chandra mnie dopada , tak myślę, że to chyba wczorajsze ubieranie choinki ,
zawsze tak mam , że mi łza na rzęsach się trzyma , a poza tym jutro taka smutna rocznica .....
Dzień dobry
Warszawa zasypana śniegiem i dalej prószy. Dziś muszę niestety jechać do ortopedy, a najchętniej zaszyłabym się z książką pod kocyk.
Z niepokojem zerkam na półkę z książkami, a tam tylko jedna pozycja. Biegusiem do biblioteki trzeba.
No tak Bibi, okres przedświąteczny skłania nas do wspomnień. Choć byśmy nie chciały to te wspomnienia powracają. To taki specyficzny czas...
Felice, Ty tak nie biegusiaj po tym śniegu. Zdążysz i załatwisz wszystko co masz do ogarnięcia. Potem będzie kocyk i do mnie
Buziaki
Dzień dobry
Pochmurny dzień z przelotnym śniegiem ,zimowa aura
Ślisko na chodnikach ,trzeba uważać
Badania profilaktyczne mam ,na dzisiaj ,trzeba skorzystać jest okazja
Przywitam się z Wami ,trzeba zmykać do codzienności
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam .
Dzień dobry
Miało padać jakieś zadymy a tu nic tylko słońce świeci
Śnieg nad morzem i plaży cudowny widok mój widok od lat taką plażę kocham
Stomatolog znowu zaliczony na ten rok wystarczy tych wizyt boli tylko płatność
Ktoś chętny robię zimową herbatkę z Waszych podpowiedzi