pocieszycielki mężów
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Re: pocieszycielki mężów
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Witaj Andrzeju a ja uważam że tacy faceci jak to nazwałeś obdartusy mają wyjątkowe głupie baby.Nie czarujmy się ale to w dużej mierze zależy od kobiet jak ich mężowie wyglądają.Masz rację że Panie nie obrażając żadnej przesadzają ze swoją kreacją szczególnie idąc na zabiegiandrzej1955 pisze:Witam-ten z inna Konstrukcja Psychiczna-wyciagajac wnioski z lektury nalezalo by do sanatorium w ogole nie jechac albo byc ciagle nadlugiej smyczy,wyjechac w podartych portkach,brudnych starych koszulach,marynarkach z przetartymi lokciami,nieumytymi zebami,w dziurawych butach i skarpetkach ,bo jak bedzie inaczej to ten chlop ma glupia kobite co go wystroila do sanatorium,a on tylko lata od dansingu do dansingu i nie ma czasu bidulek nawet na zabiegi,a odpoczywal bedzie dopiero w domu jak wroci do tej niemadrej kobity co go tak na wyjazd wystroila.A teraz pytanie do pan ktore twierdza ze jak chlop w sanatorium jest elegancko i stylowo ubrany to on sie nie przyjechal leczyc-czy przypadkiem w waszych ciuszkach na wyjazd do sanatorium-na leczenie-nie znalazlaby sie ani jedna wystrzalowa kreacja z duzym dekoldem-ani jednych szpileczek na wysokim obcasiku-ja wiem ze to wszystko po to zeby podobac sie swojej kolezance z pokoju,albo zeby na zabiegach jak zalozycie te wszystkie eleganckie rzeczy-obsluga zaniemiala z wrazenia-z niecierpliwoscia czekam na odzew.bo jestem bardzo ciekawski,pozdrawiam wszystkie panie ktorym nie podobaja sie porzadnie ubrani meszczyzni![]()
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10