daj znak gdzie i kiedy to zajrzę
Podlaski NFZ
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Podlaski NFZ
No i dziś w przeglądarce ukazał się numerek : 1560 . Czas 5 miesięcy od złożenia skierowania. 18 miesięcy kończy się u mnie 6 kwietnia a więc jadę gdzieś zaraz po świętach - tak obstawiam , bo chyba w Wielki Piątek mnie nie wyślą
Z mojej obserwacji wynika, że nie ważne kiedy składasz , ważne aby od ostatniego pobytu minęło 18 miesięcy i ... jedziesz a jeśli przerwa dłuższa skierowanie od razu.
-
Ewelina84
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 lis 2022 11:18
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 0
- Załączniki
-
- Screenshot_2022-12-13-16-06-33-607_com.android.chrome.jpg (31.53 KiB) Przejrzano 381 razy
Nie zajrzę tylko będziemy Ewelinie spisywać listę niezbędników na wyjazd.
Napiszę obowiązkowo.Na Priv czy w tym wątku?
To Zosia i Ewelina może będą również chciały z nami pośmiać się
Dokładnie Zosiu tak jest.Zosia pisze: 13 gru 2022 14:40 Dzięki Duszyczko , dzięki oby nie zawiało
No i dziś w przeglądarce ukazał się numerek : 1560 . Czas 5 miesięcy od złożenia skierowania. 18 miesięcy kończy się u mnie 6 kwietnia a więc jadę gdzieś zaraz po świętach - tak obstawiam , bo chyba w Wielki Piątek mnie nie wyślą
Z mojej obserwacji wynika, że nie ważne kiedy składasz , ważne aby od ostatniego pobytu minęło 18 miesięcy i ... jedziesz a jeśli przerwa dłuższa skierowanie od razu.
Podlskie i warmińsko-mazurskie ma najkrótsze terminy.Stąd u nas tak to wygląda.Z tego co wiem.to u Was Atinko są trichę dłuższe kolejki.Zosia pisze: 13 gru 2022 16:45 Atinko bądź dobrej myśli , może to tylko w naszym nfz - cie tak wygląda.
Będzie dobrze...Święta w sanatorium są fajne....Można nic nie robić...Ugotują...pozmywają...luuuuzik.