Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dla wszystkich dzisiejszych solenizantek i solenizantów mam życzenia wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najbardziej radosne, a ewasz otrzymuje dodatkowo kwiatek i buziaka
Moi Kochani, pięknie dziękuję za życzenia imieninowe, wszystkim razem i każdemu z osobna
Jest mi bardzo miło
Max dzięki za Portera, może się zdarzyć, że w niedługim czasie wypijemy go wspólnie
Kaziu dzięki za dodatkowego kwiatuszka
Wow , bardzo dziękujemy za życzenia ... ja Ewa , i mój mąż Adam .... i to nie żart Dużo serdeczności dla wszystkich forumowiczów , zdrówka , spokoju , miłości , zrozumienia w Rodzinie ...