USTROŃ ,,,DANIEL ,, PREWENCJA ZUS TERMIN 9.01.23
- viola74
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 cze 2018 15:46
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: USTROŃ ,,,DANIEL ,, PREWENCJA ZUS TERMIN 9.01.23
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

A reszte uzypelniam na miejscu .
Ludzie daja sobie wciskac zabiegi .....a przeciez w kartotece jest taki pacjent zapisany i lekarz na miejscu wie ze z laikiem nie ma do czynienia i traktuje go powarznie .
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Na 1 miejscu zabiegi a pozniej rozrywka
Daniela znam i te zabiegi ktore tam sa na moj kregoslup karkowy , ledzwia jest ok .
A kit zostawiaja dla innych .
Zreszta piramid zaliczylem tam kilka
- viola74
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 cze 2018 15:46
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 7
Za pierwszym razem nie miałam pojęcia,że jest coś takiego jak "koncert życzeń". Teraz wyjeżdżając do danego sanatorium sprawdzam jaką mają bazę i co bym chciała. Za wiele nie mają do zaoferowania na ZUS. Skoro nie jesteś laikiem to wiesz ,że z ZUSu są ćwiczenia zbiorowe i indywidualne a te tam osiągają poziom zerowy , tak samo jak ćwiczenia w basenie. Zresztą będziesz miał okazję ocenić to za kilka dni .
Co do Twoich wpisów a raczej monologów to przeczytałam je z grubsza.
Planujesz wypady na narty czy wędrówki to tam możesz je zaplanować na weekend bo w tygodniu możesz zapomnieć. Godziny zabiegów są ściśle przestrzegane i często kończą się po 14 niekiedy po 18 jak wchodzą edukację , BHP czy inne mądrości. Zważywszy na czas w jakim jedziesz i jak szybko zapada zmierzch to nie za wiele masz czasu. Sama osobiście jestem fanatyczką górskich wędrówek a tam nie miałam za wiele okazji właśnie ze względu na krotki dzień i późno kończące się zajęcia.Co do tego,że nie za wiele osób Ci odpisuje może wynika to ze zbyt wielkiej pewności siebie względem swojej osoby. Czytając Twoje monologi można właśnie wywnioskować,że jesteś osobą bardzo pewną siebie, narzucającą swoją wolę . Może to wynik tego, że jesteś sobie szefem i lubisz narzucać innym swoje zdanie. Taka mała rada pamiętaj nie każdy lubi takich ludzi mówiących co kto ma robić , jeść ,pić gdzie ma iść. A podbijanie postu wygląda na akt desperacji.
Pozdrawiam i raczej bez odbioru z mojej strony.
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Ale juz od wielu lat tak jak z nfz tak i zus w pismie wskazuje gdzie chce jechac i jest ok .
Mowilem odrob lekcje czytaj moje posty bo nudzi mi sie pisac w kolo jedno i to samo
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Gdybym nie jezdxil nie znał mentalnosci ludzi i niewiedzy w temacie to moze bym i wierzył .
Ale ja to wszystko przerobilem na sobie i jezeli ktos cos z tego łyknie to tylko zyska .
Czytaj mnie czy ja kiedy kolwiek spytalem jakie tam jest żarcie jakie spanie co tam wogole jest i z czym sie co jje .
Nigdy takie pytanie nie padlo bo jezdze i wiem 2 razy w roku nie raz wyjezdzam , to co uwazasz ze mnie na ladne oczy wysylaja albo ciotke w nfz mam a woja w zus .
Nie po prostu mam na to papiery jak sama wiesz teraz na plytach sd i opisy tych że .
Wiec nie musze o tym mowic czy z powodu rozrywki , czy nart , czy baletow jezdze .
Polityczna telewizja kreci serial jak ktos chce niech jedzie z nimi .
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Nawet to ze biezesz zabiegi ambulatoryjne tez tam jest .
Wiesz dlaczego pisze monologi , bo pisze jak jest i nikt tego nie neguje a zapewno przynosi mu to kozysci na przyszlosc jak to przeczyta .A zreszta swiadczy o tym poczytnosc tekstow max bylo 3 dni temu 1000 wejsc .
Zobacz ile moich monologow jest
Na ta chwile jest 330 dzis .....moze to czytac jedna osoba ale ktos to robi czyli mysli samodzielnie
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Pisac mozna by bylo na ten temat wiele monologow .