Dobry wieczór kochani

.
Ysiolku najmilszy

, dziękuję za życzenia imieninowe ale wyjaśnię Ci coś

.
Prawidłowo tak jest bo urodziłam się w październiku i np. moja rodzina składa mi życzenia 3-go stycznia ale znajomi , koledzy , koleżanki a zwłaszcza ci z byłej pracy składają życzenia 24-go czerwca bo bardziej popularne . A ja nie gniewam się bo dostaję prezenty i życzenia dwa razy w roku

.
Mój domownik czasem śmieje się , że musi kupować mi prezent x 2 . Fajnie i niech tak zostanie .
A tak w ogóle to muszę z Tobą pogadać ale skontaktuję się najpierw na PW , później zobaczymy

.
Dalej już piszę ogólnie , do wszystkich

, ponoć od 9-go stycznia u nas w szpitalach nie będzie odwiedzin bo...grypa i inne cuda

. Dziś dowiedziałam się od syna.... więc znów będzie można zostawić tylko coś dla chorego a nie można będzie go zobaczyć

.
Ciekawa jestem jak będzie np. z sanatoriami , znów reżim nas czeka ?

Nie podoba się mi to wcale .
Małgoś

, masz rację , to forum publiczne , w zupełności Cię popieram a Ty Hipokrycie może opanuj się ? Dlatego właśnie publicznie nie mówię szczegółowo bo zawsze znajdzie się ktoś kto niepotrzebnie coś wywlecze ....złośliwie raczej

a tego nie popieram . Lubię jasne sytuacje i koniec .
Ok , pozdrawiam wszystkich , czytania miałam sporo ale mam jeszcze coś do zrobienia , dobrej nocki wszystkim , pozdrawiam z Podlasia

.