Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia boisz się, ale Złotego Kłosa na pewno bym nie wybrał.
Jadę do Świnoujścia, bo być może znowu podejmę tam pracę, ale na razie jest to w trakcie załatwiania.
Byłby to też hotel sanatoryjny, jeżeli dostaniemy go do zarządzania.
Dzień Dobry
Szalona Paczka wczoraj bardzo zaszalała, a my wszyscy byliśmy świadkami szaleństw Gieni i zbigniew165
To istne szaleństwo taki prywatny szalony dialog na forum publicznym
Na szczęście, po ogłoszeniu Dobranocki wszyscy grzecznie uszanowali ciszę nocną
A dziś już świąteczny dzień Święta Trzech Króli, więc będzie można dołączyć do orszaków
Dzień dobry
Wszyscy jeszcze śpią Nikt kawy nie postawił, to może ja zaproszę Was na małą czarną
U mnie 4 stopnie na plusie, ale wreszcie bez wietrznie i w miarę jasno, chociaż o słońcu chyba trzeba zapomnieć
Pozdrawiam
Dzień dobry
Wietrzysko uspokoiło się ,pogodny dzień
Świętujemy ,odpoczynek ,obiadek gotowany
Gieniu nie zakładaj się z Zbyszkiem ,tak postawi na swoim .
Miły dialog ,nikomu nie przeszkoda
Hello paczuszko ,cisza w temacie pozdrawiam
Spokojnego pogodnego dnia i wypoczynku
Witam, u mnie chłodno, ale słoneczko przebija .
Pranie na dworze . Piję w miłym towarzystwie, dzięki Zbyszku
Może kościół i odpoczynek po tygodniu pracy
Miłego dnia