Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa Tachasiuk pisze: 05 sty 2023 08:17
Witam, czy ktoś jedzie 25.01.2023-15.02.2023 do Żegiestowa z Chojnic lub okolic, aibo zna dobre połączenie? Pozdrawiam.
Z Chojnic masz pociąg o 18:38 do Szczecinka ...na miejscu jesteś o 19:41 .... o ..20:22 masz pociąg do Krakowa .. na miejscu jesteś o .. 06:12 ... o 07:51 masz pociąg do Żegiestowa .. na miejscu jesteś o ...11:34 ..
Ewentualnie dotrzeć do Warszawy skąd o godz.22.46 jest pociąg bezpośrednio do Żegiestowa.
Na miejscu jest 8.07
Na ten sam pociąg można wsiąść w Tczewie, bo oj jedzie z Trójmiasta.
Jipsi7 pisze: 09 gru 2022 16:14
Czy ktoś może z Wrocławia lub okolic wyjeżdża do sanatorium do Świnoujścia w dniu 16.02 do 09.03 22 i ma chęci na wspólną podróż .
Chętnie bym nawiązała kontakt. Razem przyjemniej w podróży czas płynie
Hej. Ja również mam wyjazd w tym terminie. Jestem z okolic Wrocławia i jadę pociągiem. Możemy się skontaktować.
Czy ktoś z Wrocławia lub okolic jedzie w tym terminie samochodem do Świnoujścia i skłonny byłby na wspólną podróż z dwoma paniami. Chętnie dołożymy się do kosztów przejazdu