Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Pochmurny ,wietrzny deszczowy dzień
Pogoda nie zadowala ,taka pora roku
Założyciel tematu ,nie zagościł ,dobrze że ok .
Hello nocne marki ,pozdrawiam spokojnego pogodnego dnia https://www.youtube.com/watch?v=9XMX1smVefc
Samych Pozytywów, Sympatycznych Zdarzeń i Rzeczy w Nowym Roku dla Wszystkich Ludków z Forum
nie ciekawie się porobiło na przełomie roku- nie dość że przyplątała się jakaś mieszanka grypowo covidowa to jeszcze ta sprawna prawa strona kompletnie wysiadła i nawet z pisaniem są problemy- o podnoszeniu kieliszka z .. chlebem już nie wspomnę
mam nadzieję że wszystko co złe już poza mną i oby to wyczerpało limit takich zdarzeń na ten rok-Serdecznie Dziękuję za troskę i telefony z pytaniami o zdrowie-wszystko to B. Miłe
Pozdrowienia dla Jubilatów i Solenizantów którym nie złożyłem Życzeń podczas mojej nieobecności-Wszystkiego Najlepszego i Wszelkiej Pomyślności
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam, Miłego Dnia i Weekendu Świątecznego
Serdeczne Podziękowania za Życzenia zdrowia
Święto się skoczyło ale weekend jeszcze trwa ,pogoda się zmienia jak w marcu-meteoropaci i nie tylko narzekają,
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam,Kolorowych , Papatki