Sanatorium miłości
Re: Sanatorium miłości
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Sanatorium miłości powraca
Cieszę się, że dzięki mojej informacji nie zapomnieliście obejrzeć premierowy odcinek nowego sezonu "Sanatorium miłości"Hipokryt pisze: 01 sty 2023 21:18 Jak zapowiedziałem, tak też już niedługo się stanie![]()
Właśnie trwa noworoczny wieczór, więc już wkrótce rozpocznie się emisja nowej edycji programu, w którym seniorzy szukają przyjaźni, a odnaleźć mogą nawet miłość swojego życia.![]()
(...)
Miło mi również, że chętnie dzielimy się własnymi opiniami o tym programie telewizyjnym bliskim tematyce forumowej
Miło zobaczyć znajome Busko już po rewitalizacji części zdrojowej
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Sanatorium miłości
Po poprzednim odcinku zapoznawczym, wreszcie dzieje się coś ciekawego
Były wyścigi na hulajnogach, były szczere, osobiste zwierzenia uczestników, odbyły się szalone loty samolotowe no i były pierwsze balety sanatoryjne
Najciekawsze jest jednak to, że odbyły się pierwsze randki i zaczynają się tworzyć pierwsze zakochane pary
Ciekawe, co będzie dalej, ale ja trzymam kciuki za dwie piękne panie o imionach 3-literowych
- ZbigniewMax
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 maja 2022 09:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 11 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Mnie się podoba to, że otwarcie o tym mówi.
Patrz tyle było chętnych w Busku do robienia loda Tobie, że my biedne myszki w kolejce nie mogłyśmy się dopchać.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Sanatorium miłości
Z tamtą Panią Anitą to nawet nie wypiłbym wody mineralnej, szczególnie tej z Buska
A na lody własnej roboty też pewnie by mnie nie skusiła
- ZbigniewMax
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 maja 2022 09:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 11 razy
Wy jesteście zmanierowane,chciałyście na szybko z automatu,a gdzie delektowanie się? wino i potem lody?Słoneczko co sądzisz w tym temacie?Felice pisze: 09 sty 2023 13:16 Max myślę, że ona chętnie postawi loda ... i nie tylko... stać ją w końcu na to. Ale po dobrym winie lód lepiej smakuje.![]()
Mnie się podoba to, że otwarcie o tym mówi.
Patrz tyle było chętnych w Busku do robienia loda Tobie, że my biedne myszki w kolejce nie mogłyśmy się dopchać.![]()
![]()
![]()