Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka ogrodnicy i sympatycy Kruszynka takie cuda zapodalas Ja już za momencik zacznę rozmnażać pelargonie, i tymże akcentem zaczyna się okupacja wszystkich parapetów...no prawie wszystkich
Maryann pisze: 09 sty 2023 22:03
Ja już za momencik zacznę rozmnażać pelargonie, i tymże akcentem zaczyna się okupacja wszystkich parapetów...no prawie wszystkich
To kiedy Ty się ,Maryannko, za te pelargonie bierzesz, w styczniu
Jak tak,to nie będę do lutego czekała,tylko też się za nie wezmę,
bo się za bardzo wybuiły wariatki, z braku światła nawypuszczały cienkich i długich listków
I ja tak myślę Nuciu, że połowa stycznia to trochę za wcześnie. Jeszcze chociaż ze dwa tygodnie powinnam się wstrzymać z bólami. Ale gdzie ja.... Na załączonym wyzej obrazku wczorajsza fotka. Jak widać moje pelargonie tak jak ja w gorącej wodzie kąpane