Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
Oczywiście z herbatką i śniadankiem przyszłam
Kolędę miałam w ubiegłym tygodniu , a choinkę to planuję rozebrać w przyszłym
Zgniła pogoda - ciąg dalszy
Hejka
U mnie w rodzinie jak pamiętam zawsze rozbierano choinkę 2 lutego i tak już zostało.
Tylko w zeszłym roku wyjątkowo była rozebrana 16 lutego po moim powrocie z sanatorium.
Dzisiaj miałam znowu paskudne samopoczucie (zdrowotne) ale się nie dałam i jest OK
Pozdrawiam Was
Dzień dobry
Pochmurny ,chłodny dzień ,deszcz wisi w powietrzu
Pogoda jest inna ,wiosennie w styczniu
Ewaszka ,miejscówka oczekuje
Nie ma tak dobrze ,bez wyjazdu
Hello pogaduchy ,cisza w temacie
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry
Ja od poniedziałku na rehabilitacji ambilatoryjnej, zabiegi dobre trza się pomęczyć przed wyzwaniami życia...
Jest jakaś osoba do herbaty ....chętna
a mnie cały rok swędzą,z wyjątkiem wakacji, nie na moje nerwy tabuny ludzkieplacek kruchy ze šliwkami, gały zobaczyły na obrazku i aż d... sko šciska, zjadłoby się, ech....