Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Zosiu jeżeli nie oglądałaś filmu to fabuła sztuki nieco Ciebie zaskoczy. W każdym razie dobra rozrywka zapewniona.
Nucię to trzeba porwać do Buska co najmniej na dwa dni. Ja już mam ten niecny plan w głowie … na bo co to za spotkanie na długość kawy
Mnie też może w niedługim czasie te krzaczory przypadną w udziale… kto wie?
Hejka
No ja pierniczę... I co tu się dziwić, że ja się do tak do wyjazdu szykuję? Po prostu nie mam na kim ćwiczyć to trza na coś z łapanki brać
Oj tak, tak dziewczynki, grza tą Nutkę porwać w te buskowe krzaczory
Buziole, miłego
Ja to się boję buskich krzoków bezpieczniej się czuję w krzaczorach górskich
Niby świat jest mały,ale psychika na obcych terenach nie boi się dokazywania
Aż jestem ciekawa Zosieńko tych Twoich planów
To może i ja się zdecyduję na to Busko. Tylko żebym nie był sam ... płciowo
Po spotkaniu w Kołobrzegu, gdzie było w porywach 5 pań, łapałem się na tym, że chcę mówić: "byłam', "mówiłam".